2 augusti 2008

Slut på tredje Atlassäsongen

Den tredje säsongen av atlasinventeringen i Närke går mot sitt slut, och tittar vi på Närkekartan ser vi att delar av landskapet nu är riktigt hyfsat uppbokat och inventerat. För kommande säsong, 2009, kommer det att läggas kraftag på västra och sydvästra delen av landskapet, där många rutor fortfarande gapar tomma och obokade. Vet du med dig att du vistas där åtminstone några dagar under våren och sommaren – du kanske har sommarhus eller besöker släkt och vänner någonstans i krokarna – så boka gärna upp dig på en passande atlasruta. Glöm inte att det är allt annat än svårt att atlasinventera!

Inför säsongen 2009 stärker vi atlasinventeringen genom att välkomna ytterligare en ansvarig. Ronnie Lindqvist och jag själv kommer i fortsättningen att dela på ansvaret för inventeringen, och det går därför från och med nu lika bra att kontakta honom gällande bokning av rutor, allmänna frågeställningar om inventeringen etc. Ronnie har under samtliga tre säsonger varit en hängiven deltagare, så atlasinventeringen är intet nytt för honom. Just därför känns det kanonbra att få med just honom som atlasansvarig. Jag vill passa på att hälsa honom välkommen som ”atlas-boss”!

Ronnies mailadress är lindqvist_ronnie@hotmail.com

I övrigt vill jag tacka alla som inventerat under 2008. Det har redan börjat droppa in bokningar för kommande säsong. Jag glädjer mig enormt åt detta, och hoppas på än fler bokningar under hösten och vintern.

Ha en fortsatt bra sommar!

Ola Erlandsson

Atlasinventering i Närke