Sara Hjelm vid sin fågelmatning
 

Sara vann Islandsresan!

I samband med Vinterfåglar Inpå Knuten, BirdLife Sveriges stora vinterfågelräkning, så lottade vi ut en fågelskådarresa till Island i juni. Lycklig vinnare blev Sara Hjelm från Brämhult utanför Borås! Göran Pettersson från AviFauna Naturresor ringde upp Sara och berättade om vinsten och hon blev så klart riktigt överraskad. ”Det var lite svårt att ta in, och först när jag senare kom hem och läste Görans mail så fattade jag på riktigt att jag faktiskt hade vunnit” säger Sara.

Gigi Sahlstrand som är reseledare på Islandsresan har nu kontaktat Sara och berättat lite mer om vad hon kommer få uppleva. Sara har inte varit på Island tidigare, men har dock rest lite i Europa. Hon ser fram emot både fåglar och hästar på Island och vi önskar henne en riktigt härlig resa.

Där Sara och hennes sambo bor är det många av grannarna som matar fåglar och intresset för fåglar har hon ärvt av sin mamma. Nu på resan blir Sara sponsrad med en kikare från Naturbokhandeln, och hon ser fram emot att lära sig mer och kanske blir det tom en fågelskådare av Sara!?
 
Vi ser fram emot att få en liten resedagbok av Sara när hon kommer hem, kanske tom med fina bilder på lunnefåglarna!

 

© AviFauna / BirdLife Sverige 2011-.

    Ansvarig för innehåll: Göran Pettersson, AviFauna. 
    AviFauna har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.

    Webbplatsen använder cookies. Läs mer om cookies.
    SiteDirect admin