Kurs - Bestämningshyllan

Det här är kursen för dig som vill hålla dig i framkanten när det gäller aktuell fältbestämning!
 
Vi träffas i filmsalen på naturum Ottenby 10 tillfällen (ca en gång i månaden) under hösten 2017 och våren 2018. Träffarna blir ca ett par timmar långa (ibland längre) och sker främst under eftermiddags- och kvällstid. 

Kurstillfällen hösten 2017:
  • Torsdag 24 augusti kl 15:00: Tajga-, glasögon- och sibirisk flugsnappare (Magnus Hellström).
  • Lördag 23 september kl 15:00: Kaspisk, medelhavs- och gråtrut (Aron Edman).
  • Torsdag 12 oktober 16:00: Östliga svarta rödstjärtar (Magnus Hellström).
  • Torsdag 16 November 15:00: Tundratrut L. f. heuglini (Hans Larsson).
Anmälan
Du anmäler dig genom att fylla i formuläret längre ned här på sidan. Inför varje träff kommer vi att påminna om anmälningar någon veckor i förväg på facebookgruppen "Ölandsskådarna". Först till kvarn gäller, men om du förbokar dig (enligt nedan) har du en plats reserverad.
 
Kostnad
100 kr per deltagare och gång (går oavkortat till fågelstationens verksamhet, kursledarna ställer upp helt ideellt). Betalning sker antingen till plusgironummer 1994 99-5 eller till Swish-nummer 123 114 71 31. Ange alltid ”Bestämninghyllan” och ditt namn. Om du vill vara helt säker på att få en plats går det bra att betala in hela kursen på en gång (10 x 100 = 1000 kr) och på så sätt få en stol reserverad.
 
Välkomna!
  Fält märkta med * är obligatoriska.
   Välj kurstillfälle:
   
                                     Skriv av texten i den grå rutan till vänster:
captcha
OBS: Tryck bara EN gång på "Skicka-knappen". Efter ca 5 sek kommer du till en bekräftelse (och en bekräftelse skickas också till den e-postadress du angivit).