Nyheter

2015-08-27

Bara några få platser kvar till Falsterbo - Ölandsresan fullbokad

Än finns några få platser kvar till resan till Falsterbo 16-20 september.

Höstens resa med Närkes Ornitologiska Förening till Öland i oktober är redan fullbokad.

Men det finns några få platser kvar på resan till Falsterbo den 16-20 september.

Anmäl dig så snart som möjligt för att vara säker på att få plats.

 

Föreningens skådarresor till Öland och Falsterbo lockar alltid resenärer. Ölandsresan 8-11 oktober är tyvärr redan fullbokad.

Men för den som vill hänga med på några härliga skådardagar i Halland och Skåne i september finns det fortfarande några få platser kvar. 

Resan börjar i Örebro på onsdag eftermiddag den 16 september. Vi tar oss till Halland och övernattning på Västervågs vandrarhem, Getterön som ligger utanför Varberg.

Torsdagen inleds med skådning i Halland innan vi far söderut mot Falsterbo där vi bor i stugor på Ljungens camping. Det kan utlovas härlig fågelskådning på västkusten och vid Falsterbo som är Sveriges bästa rovfågellokal.

För mer information och anmälan, kontakta Ronnie Lindqvist på mail lindqvist_ronnie@hotmail.com eller telefon 070-262 14 17.

Vi vill också passa på att påminna om höstresan till Hönö. Den äger rum den 23-25 oktober. Under hösten erbjuder Bohuslän alltid spännande skådning, inte minst annorlunda sträckskådning. 

Följ med på den här skådarresan som erbjuder bekvämt boende i villa på Fotö, bara några minuters bilfärd från Hönös bästa obsplats, vindskyddet på Kråkudden. Ska lirorna slå till i år eller kanske någon annat spännande?
För mer information och anmälan, kontakta Hans Waern på mail hans@ekonoma.se eller telefon 070-492 53 51.