Nyheter

2015-02-22

Några få platser kvar till exklusiv naturguideutbildning

Nu har du chansen att gå en exklusiv naturguideutbidning alldeles utan kostnad. Anmäl dig till utbildningen som äger rum 28 februari - 1 mars i Rånnesta, Tysslingen.

Det finns några få platser kvar till den exklusiva guideutbildning som Närkes Ornitologiska Förening och Studiefrämjandet genomför 28 februari -1 mars.

För dig som är medlem i Närkes Ornitologiska Förening är utbildningen gratis och den äger rum i Rånnesta, Tysslingen, dit svanarna nu har anlänt.

 

Närkes Ornitologiska Förening; NOF, i samarbete med Studiefrämjandet arrangerar en exklusiv utbildning att bli naturguide. Det är en utbildning som i normala fall kostar tusenlappar.

 

Nu har du som är medlem i NOF chansen att gå utbildningen alldeles gratis.

Den exklusiva utbildningen äger rum helgen den 28 februari -1 mars. Utbildningen sker i Rånnesta, Tysslingen. Sångsvanarna har kommit och det blir träning i reell miljö.

 

Kursledare är den uppskattade Kajsa Grebäck. Utbildningen börjar klockan 9 och pågår till 16 på lördagen och till klockan 15 på söndagen.

Hösten 2013 var det nio personer som Närkes Ornitologiska Förening som gick motsvarande utbildning. Vill du läsa vad de tyckte om den: klicka här.

 

Vi bjuder på lunch och fika. Välkommen!  Anmäl dig till Kent Halttunen 070-2161130, eller kent.halttunen@tele2.se.  

Hösten 2013 var förra gången NOF tillsammans med Studiefrämjandet arrangerade en exklusiv guideutbildning. Nu har du chansen igen, missa inte den.