Nyheter

2015-05-05

Nu är listorna på plats på NOF:s hemsida

Nu börjar Nya Artportalen ticka igång och fler och fler funktioner börja fungera. Det innebär också att vi på NOF:s hemsida har uppdaterat alla listor för oss Närkeskådare.

Allt är inte helt uppdaterat ännu och det saknar några funktioner, men vi lägger in dessa så fort det blir stabilt och klart på nya Artportalen.

 

Det var en viss oro många skådare kände när gamla Svalan packade ihop och skulle flyttas över till Nya Artportalen. Det dröjde några dagar innan det nya så smått började gå igång - men uj vad segt det var i början.

Nu håller fler och fler funktioner på att trimmas in, och fler och fler listor börjar uppdateras och bli hyggligt aktuella.

Därför har vi på NOF:s hemsida börjat att uppdatera alla de listor som vi hade kopplade till Artportalen. Nu finns många av listorna på plats, vi hoppas att de fungerar som de ska.

Det saknas fortfarande en del viktiga funktioner i Nya Artportalen - vi får hoppas att de tickar igång efter hand. Då kommer vi också att förnya och förbättra våra länkar.

Säg till om det är något du saknar - då ser vi till att det kommer med i vår list/länksamling.

 

KH/MJ