Nyheter

2016-01-10

Börja skåda fågel - gå nybörjarcirkel med NOF

Anmäl dig till den nybörjarcirkel som Närkes Ornitologiska Förening arrangerar. Den 6 april börjar cirkeln, men fundera inte för länge - platserna brukar ta slut fort.

Närkes Ornitologiska Förening arrangera i vår en studiecirkel för fågelvänner som vill lära sig med om fåglarna och naturen.

Vi vänder oss till dig som är nybörjare, det behövs inga förkunskaper för att delta.

Anmäl dig till Studiefrämjandet så fort som möjligt. Platserna brukar ta slut fort. 

 

Under våren 2016 anordnar Närkes Ornitologiska Förening tillsammans med Studiefrämjandet en studiecirkel för nybörjare. Studiecirkeln, på sammanlagt tio träffar, heter Börja skåda fågel och bygger på en studiehandledning med samma titel.

 

Studiecirkeln består av totalt tio träffar, fem inomhusmöten och fem ute i fält. Alla inomhusträffar är på onsdagar med början den 13 april kl 18. Vi träffas på Föreningarnas hus, Slottsgatan 13 A i Örebro.

 

Av de fem träffarna ute i fågelmarkerna sker tre på söndagmornar, de andra två är på onsdagskvällar. Samtliga tio träffar äger rum under april och maj - den tid som det är allra bäst att lära sig med om fåglarna.

 

Ledare för studiecirkeln är Ulf Jorner och Bengt Jalsborn. Anmälan sker till Studiefrämjandet tel. 019-16 83 10 eller 16 83 13 eller per e-post carl.eriksson@studieframjandet.se. Upplysningar om cirkeln kan också fås genom Bengt eller Ulf, tel. 070-113 47 99 resp. 070-661 66 55.

 

Hjärtligt välkomna!