Nyheter

2016-07-01

Höstens program är nu så gott som klart!

Det bär emot att tala om höstens program då det går i ett med vårens så nästa aktivitet  är redan den 11 juli ”I Osetsvaktens fotspår”. Sedan följer succén - till Örebro läns museum för att kolla på Lars Jonsson konstverk med en cykeltur till Hemfjärdens strand, onsdag 13 juli kl 13.00 med Lars Johansson.

Nu blir det en liten paus på en månad sedan drar det igång på allvar – fyra aktiviteter under augusti och även under september. Till inomhusmötet i september kommer Kjell-Åke Hvass och visar en samling färgsprakande bilder från en resa till Galapagos.

Oktober börjar med Euro Bird Watch lördag den 1 och söndag den 2.

Sedan kommer den högst efterlängtade Ölandsresan som du kan anmäla dig till nu!

Torsdag 13 oktober – söndag 16 oktober - Ölandsresan.  Avresa från Örebro tidigt på torsdagsmorgonen. På Öland bor vi på Södra Brukets vandrarhem i Degerhamn. Morgnarna startas på Ölands södra udde, 20 minuters bilfärd från vandrarhemmet. Resten av dagarna styr fåglarna, men stilla vandringar i Ottenbylund varvas med drag på sällsyntheter som kan dyka upp var som helst på Öland. Ett besök på Naturbokhandeln blir det. För mer information och anmälan, kontakta Ronnie Lindqvist på mail lindqvist_ronnie@hotmail.com eller telefon 070-262 14 17.

Programmet fortsätter ända in i november då det blir en repris av förra årets succé med ”Odlingslandskapets fåglar” den 22 november.
Och som traditionellt kommer naturfotografen Ingemar Lind till inomhusmötet i november.

Allt finns att läsa under Aktiviteter om du är intresserad. Läs här…

Det kan även tillkomma några aktiviteter och någon resa till, planering pågår! Så håll korpgluggarna uppe och läs här på hemsidan! 

Hoppas att det finns något som passar dig! Alla är varmt välkomna!
 
/Marianne