Nyheter

2016-02-01

Nytt snyggt bildspel på hemsidan tack vare duktiga fotografer

I dagarna har det rullat igång ett nytt snyggt bildspel i huvudet på hemsidan för Närkes Ornitologiska Förening.

Bildspelet på startsidan har blivit verklighet tack vare ett antal duktiga fotografer i Närke som bidraget med snygga bilder på fåglar.

 

Som ni läsare kanske noterat rullar det ett bildspel i huvudet på startsidan på hemsidan. Från början hämtade vi bilder ur ett tidigare bildarkiv. Men det bilderna var inte riktigt anpassade efter det långsmala formatet.

 

Vid nyår ersatte vi det gamla bildspelet med bilder på fågelintresserade människor i föreningen. Det var bilder på människor i olika sammanhang som deltagit på de aktiviteter som Närkes Ornitologiska Förening arrangerat.

 

Nu har vi publicerat ett nytt bildspel på startsidan. Denna gång med bilder på fåglar, och det är bilder i "rätt format" för bildspelet. Vi ställde frågan till några av våra duktiga fotografer i Närke, och vi fick ett bra gensvar med många snyggbilder på fåglar. Responsen var så bra att vi delat upp bilderna i två olika bildspel. Nu rullar det första en tid framöver.

Vi vill rikta ett stort tack till de fotografer som bidragit: Torbjörn Arvidson, Jonas Forsberg, Hasse Molin, Rolf Hagström, Valdemar Andersson och Birdnerds (Birgitta Dawidsson och Håkan Svensson).

 

Här kan du se vilken fotograf som tagit vilken bild 

 

av KH