Nyheter

2016-02-15

Torbjörn Arvidson visar härliga fågelbilder från året som gått

Se den här och många andra fina fågelbilder av Torbjörn Arvidson på torsdag kväll. Foto: Torbjörn Arvidson

Naturfotografen Torbjörn Arvidson visar underbara fågelbilder i samband med årsmötet för NOF på torsdag kväll i Vasakyrkan.

- Det blir en skön blandning från fjällen, Gotland, Öland och så från vårt kära Närke förstås, säger Torbjörn Arvidson.

Mötet börjar klockan 19 i Vasakyrkan, Vasagatan 6-8, Örebro. Alla är välkomna och det är fri entré.

 .

På torsdag, den 18 februari, genomför Närkes Ornitologiska Förening sitt årsmöte. Det beräknas ta cirka 45 minuter. Därefter kommer naturfotografen Torbjörn Arvidson att visa bilder på året som gått.

- Även om det är en fågelförening blir det naturligtvis även lite andra bilder, bland annat landskap, växter och insekter, berättar han.

 

Under året har Torbjörn rest runt en hel del i Sverige: han har varit i svenska fjällen, på Gotland och på Öland förstås.

- Men det blir en hel del bilder från Närke, jag tror jag börjar med bilderna på kungsfiskare i Oset i början av förra året. Sedan kan jag nog inte låta bli att visa några svanbilder från Tysslingen, förklarar Torbjörn.

- I bildföredraget följer jag årstiderna, det är liksom lite skönt att få en tillbakablick över de olika årstiderna som alla har sin charm.

 

Torbjörn Arvidson utlovar också några överraskande bilder, en liten ledtråd är att han varit och fotat på östkusten. Kom gärna och se hans fina naturbilder. Alla är hjärtligt välkomna. Mötet börjar klockan 19 på Vasakyrkan, Vasagatan 6-8, Örebro. Det är fri entré.

 

Av KH 

Torbjörn Arvidson visar fågelbilder från årets som gått. Och han lovar att det blir några riktiga överraskningar under bildvisningen.