Nyheter

2017-12-22

Hemsidan önskar Er alla en fröjdefull Jul och ett riktigt Gott Nytt År

Julkort av Staffan Ullström.

Fem år med hemsidan och fyrtio år med Närkes Ornitologiska Förening, till nästa år blir det stort jubileum. Tänk vad tiden går fort!

 

Det har varit ett intensivt år, 2017 för NOF med ett stort antal exkursioner, resor och möten, närmare bestämt över åttiotalet aktiviteter. Det har lockat många besökare till föreningens verksamhet. Föreningens hemsida är en viktig del för att sprida informaion om fågelintresse, fågelskydd och fågelforskning. På hemsidan har vi omkring 3 500 besök varje månad och totalt i år har vi haft cirka 40 000 besök. Från starten 2013 till nu, 2017 blir det 200 000 besökare. Vi bugar djupt för det stora intresset.

 

Vi som skriver och publicerar här på hemsidan får passa på att tacka alla som på olika sätt bidragit till att vi har en vital och levande hemsida. Det handlar om bidrag i form av bilder, texter, idéer och glada tillrop. Tack alla för det och fortsätt gärna så. 

 

Fortsätt gärna komma med synpunkter och tips på vad vi kan ta upp i det här forumet. 

 

Hemsidan är en av föreningens plattformar att sprida information och kunskap om allt som sker i fågelvärlden. Vi har också föreningens tidskrift Fåglar i Närke som utges fyra gånger per år. Och så har vi vår Facebooksida.

 

 

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

 

/Marianne och Kent