Nyheter

2017-01-20

Kom och prata småfåglar med oss - få 10 procents rabatt på fågelmaten

Kom och prata småfåglar med guider från Närkes Ornitologiska Förening på Granngården i Örebro lördag den 21 januari.

Nästa helg är det många som räknar småfåglar vid fågelborden. Då pågår nämligen kampanjen Vinterfåglar inpå Knuten.

Redan nu kan du komma och prata småfåglar med guider från Närkes Ornitologiska Förening, NOF.

Vi finns på Granngården i Örebro lördag den 21 januari mellan klockan 10 och 14. Som medlem i NOF får du dessutom 10 procents rabatt på all fågelmat när du handlar på Granngården.

 

Du har säkert inte missat att kampanjen Vinterfåglar inpå Knuten startar nästa helg. Då kommer mer än 20.000 hushåll runt om i Sverige att räkna småfåglar vid fågelborden och rapportera till Birdlife/Sveriges Ornitologiska Förening.

Här i vårt område blir det också flera olika aktiviteter med anledning av kampanjen. Vid tre tillfällen kommer guider från Närkes Ornitologiska Förening att finnas på Granngården i Örebro (Rörvägen 1 C) och prata om fågelmatning, om småfåglarna i i trädgården, och vad man kan göra för att få fåglarna att trivas.

Lördagen den 21 januari, mellan klockan 10 och 14, är första tillfället du får chansen att prata småfåglar med guiderna. Om du är medlem i Närkes Ornitologiska Förening, NOF, får du också 10 procents rabatt på den fågelmat du köper på Granngården.

Har du inte möjlighet lördagen den 21 janauri, finns det två tillfällen till att prata småfåglar med guiderna från NOF. Det är fredag den 27 januari mellan klockan 12 och 14, och lördagen den 28 januari mellan klockan 10 och 14. Båda gångerna finns guider från NOF på plats på Granngården, rabatten gäller även då om du är medlem i NOF. 

 

 

Är du medlem i Närkes Ornitologiska Förening får du tio procents rabatt på all fågelmat du köper på Granngården under tiden kampanjen Vinterfåglar inpå Knuten pågår.