Nyheter

2017-02-10

Välkommen till skådarpub och lite härlig samvaro med fågelquiz

Närkes Ornitologiska Förening inbjuder till en pubafton i fågelskådningens tecken.

Torsdagen den 23 februari samlas vi för lite härlig samvaro, lite dricka, lite äta och frågesport med fåglar som förtecken.

Alla är hjärtligt välkomna.

 

Under en längre tid har det varit en del diskussioner om hur man som fågelskådare ska kunna pigga upp sig lite under årets mörkaste och kallaste månader.
Skådarpub - säger en del. Varför inte, det finns på många andra platser runt om i landet. Det kan vara en idé att på ett otvunget sätt träffas och ha lite trevlig samvaro. Det bör naturligtvis finnas möjlighet att äta en bit och få något att dricka. Samtidigt är det kanske kul att på en enkelt sätt få pröva sina kunskaper om fåglar - en fågelquiz helt enkelt. Vår idé är att man ska dela in sig i lag och klura ihop.

 

Därför har Närkes Ornitologiska Förening nöjet att inbjuda alla intresserade att komma till en skådarpub torsdagen den 23 februari på Harrys i Örebro (Hamnplan).

Klockan 18 är det samling om man vill ha en bit mat (det kommer att erbjudas en specialrätt med dricka till för ett rabatterat pris, vi återkommer om hur erbjudandet ser ut i detalj). Det är bra om man anmäler att man vill äta, då blir det enklare för köket. Man kan komma även vid den tiden om man bara vill ta ett glas. Klockan 19 börjar själva fågelquizen. Det går bra att ansluta även vid den tidpunkten.

Alla är hjärtligt välkomna.

 

Anmälan om mat görs till Lars Johansson 070-558 99 06

 

Av KH