Nyheter

2017-01-11

Vill du bli en av det här gänget - NOF söker fler medarbetare

Närkes Ornitologiska Förening behöver fler som engagerar sig. Hör av dig om du är en som vill göra en insats, eller du kanske känner någon som kan bidra. På bilden ser du den nuvarande styrelsen under framtidsdagen i Rånnesta. Foto: Marianne Larsson.

I Närkes Ornitologiska Förening är det många som engagerar sig på olika sätt.

Men vi behöver bli fler.

Är du en som vill göra en insats, eller känner du någon som du tror skulle kunna bidra till föreningens verksamhet. Tveka inte, hör av dig till valberedningen eller till någon i styrelsen.

 

Torsdagen den 16 februari är det årsmöte i Närkes Ornitologiska Förening. Då ska föreningens medlemmar välja nya personer till styrelsen och till andra funktioner inom föreningen.

Till styrelsen behövs fler nya ledamöter. Ordinarie ledamoten Per Karlsson Linderum har avgått under året, ledamöterna Bengt Jalsborn och Håkan Carlestam avgår och Krister Håkansson avgår som suppleant. Flera andra står också i tur att väljas om om det får medlemmarnas förtroende: ordförande Ulf Jorner, Ronnie Lindqvist, Åsa Bengtsson och Lars Johansson.

Det här innebär att det behövs nya personer som engagerar sig. Du måste inte vara världsbäst på fåglar; i styrelsen behövs många olika funktioner. Du kanske är bra på att organisera utbildningar, exkursioner eller resor? Du kanske är bra på ekonomi och redovisning? Eller du kanske vill jobba med fågelskyddsfrågor, eller har något annat specialintresse? Eller du kanske gillar att skriva, fotografera eller redigera? Då kan du göra en insats för föreningen tidning Fåglar i Närke eller för föreningens hemsida.

Kort sagt. Din insats behövs! Tveka inte, hör av dig till valberedningen: Rolf Hagström 076-1421721 eller Hans Waern 070-4925351 . Eller så kan du kontakta någon i styrelsen.

 

av KH