Nyheter

2012-11-20

Välkommen till vår nya hemsida

Nu har vi äntligen fått ut vår nya hemsida på webben. Vår gamla sida var väldigt svår att administrera och underhålla så den nya sidan är verkligen ett lyft. Vi har gjort sidor för aktiviteter, pilgrimsfalksprojekt, artrallyn, utflykter och bra information om föreningen. 

 

Det finns också en del om fågellokaler och den ska göras helt färdig under vintern. Där vill vi gärna ha tips på lokaler att skriva om och gärna bilder/texter som bidrag.

Tyvärr så har inte allting gått som planerat. Inför lanseringen försvann hela strukturen för att ha nyheter och artiklar på sidan så det är därför det ser tomt ut på förstasidan. Det är dock ett problem som ska lösas inom de närmsta veckorna. Fram till dess får man tåla en blank förstasida.


Det är lätt att bli "hemmablind" när man sitter och arbetar så det finns säkert både stavfel och andra missar på sidan. Det är fritt fram att maila synpunkter och om saker som kanske är knasigt gjorda. Även tips på innehåll tas tacksamt emot. Vad vill ni ska finnas här? Tanken är att hemsidan ska bli aktiv och uppdaterad ofta men för det behövs alltid tips och ideèr. 

/ Joachim

Fågelklubbar i Västmanland

Arboga Fågelklubb 
Fagersta Fågelskådare
Frövi Fågelklubb
Hedströmsdalens Ornitologiska Förening
Hällefors Ornitologiska Förening
Sala Fågelklubb

Kontakt

Västmanlands Ornitologiska Förening

c/o Joachim Karlsson
Cedergatan 29
723 41 Västerås

Ordförande

Johan Karlsson
070 - 666 07 27

johan.karlsson.vof@gmail.com


Rrk

Markus Rehnberg
allealle210@hotmail.com


Medlemskap och Redaktion

Christina Bredin
070-634 4120

christina.bredin@telia.com


Fågelskydd

Niclas Lignell
070 770 5779
n.lignell@gmail.com