Nyheter

2016-06-07

Dan Zetterströms fågelmålningar i Virsbo 2-24/7

I juli blir det något alldeles extra i Virsbo Konsthall.

Dan Zetterström som illustrerat Fågelguiden kommer till Virsbo. Dan har inte ställt ut alls under de senaste tjugo åren och hade inte heller några tankar på att göra det heller. När Inge Larsson och Dan talats vid en stund så sa Dan ”är det någonstans jag skall ställa ut så är det i Virsbo”. Vi är mycket hedrade av det. Vi vet också att Dan kommer att ha många spännande överraskningar bland det han ställer ut.

 

Ytterligare dragplåster till denna utställning är Dans bror Bill Zetterström. Även han en fantastisk fågelmålare och bokillustratör. Naturfotografen Stefan ”Oscar” Oscarsson från Stockholm svarar för den fotografiska delen av utställningen och Christer Svensk visar hela sin samling av egenhändigt handtäljda fåglar.

 

Utställningen har vernissage med konstnärerna närvarande den 2 juli kl 13-17. Därefter är utställningen öppen fredagar, lördagar och söndagar kl.13-17.

Om du inte kan komma på ordinarie öppettider så kan du ringa till Inge Larsson på 070 665 4543, så lovar han att öppna när det passar dig att komma.

 

Berätta gärna för dina skådarkompisar på andra orter om denna utställning så de får chansen att komma till Virsbo och se denna unika utställning.

 

 

Fågelklubbar i Västmanland

Arboga Fågelklubb 
Fagersta Fågelskådare
Frövi Fågelklubb
Hedströmsdalens Ornitologiska Förening
Hällefors Ornitologiska Förening
Sala Fågelklubb

Kontakt

Västmanlands Ornitologiska Förening

c/o Joachim Karlsson
Cedergatan 29
723 41 Västerås

Ordförande

Johan Karlsson
070 - 666 07 27

johan.karlsson.vof@gmail.com


Rrk

Markus Rehnberg
allealle210@hotmail.com


Medlemskap och Redaktion

Christina Bredin
070-634 4120

christina.bredin@telia.com


Fågelskydd

Niclas Lignell
070 770 5779
n.lignell@gmail.com