Nyheter

2014-12-30

Viktigt: avisering om förnyat medlemskap kommer i januari(2)

Saknar du inbetalningskort för nytt medlemskap så beror det på att vi är i full färd att installera ett nytt medlemsregister. Vi vill hemskt gärna kunna skicka ut aviseringen från vårt nya register så att vi kommer igång med det och kan utnyttja de möjligheter som finns där. Vi är också mycket tacksamma om du avvaktar inbetalningen och gör den med inbetalningskortet som kommer med aviseringen. Betala alltså inte medlemsavgiften förrän du fått ett inbetalningskort i din brevlåda!!

 

 

Inför 2015 kommer några nyheter. En nyhet från 2015 är att du kan få Vår Fågelvärld digitalt. Detta är en möjlighet för dig som vill göra en enkel miljöinsats för att spara papper och energi för produktion och transport. Du kan också välja att få den både digitalt och på papper. Kostnaden är densamma vilket alternativ du än väljer. Vill du ha digital VF, så anmäl det till medlem@birdlife.se eller ring medlemsservice 0485-444 400485-444 40 annars behöver du inte göra någonting, då kommer VF hem till dig som vanligt på papper. (Medlemsservice kontaktas givetvis för alla förändringar som du vill göra av ditt medlemskap.)

 

En annan nyhet är att åldersgränsen för Ungdomsmedlem höjts till 25 år. Ungdomsmedlemsavgiften med Vår Fågelvärld och/eller Fågelvännen är ungefär hälften av den ordinarie avgiften. Du som vill utnyttja möjligheten till ungdomsmedlemskap bör du e-posta ditt personnummer till Medlemsservice.

 

Ytterligare en nyhet är att du kan lösa ett famljemedlemskap på 50 kronor som gäller för alla boende på adressen. Vi är mycket angelägna om att få namn och personnummer på samtliga familjemedlemmar. E-posta dessa till medlem@birdlife.se eller ring till Medlemsservice.

 

I och med att vi inför ett nytt medlemsregister kan vi enklare ordna utskick via e-post till er alla medlemmar. Således kan vi också avisera via e-post. Om du vill ha nästa års avisering via e-post så skicka ett meddelande till medlem@birdlife.se med ditt medlemsnummer och vilken e-postadress du vill att vi ska använda. Förutom att det spar pengar och tid för föreningen, så sparar det vår miljö. Många medlemmar har efterfrågat denna möjlighet.

 

I och med att vi får in e-postadressen, kommer du också att få ett enkelt nyhetsbrev fyra gånger om året där vi informerar om aktiviteter och aktuella fågelskyddsfrågor. Förhoppningsvis kommer Naturbokhandeln även med ett par riktigt bra erbjudanden i varje nyhetsbrev. Håll noga reda på ditt medlemsnummer eftersom det är nyckeln till Naturbokhandelns erbjudanden.

 

Slutligen får vi som arbetar för SOF/BirdLife Sverige och alla förtroendevalda ideellt arbetande passa på att önska God Jul och ett riktigt Gott Nytt År.

 

Anders Lundquist

 
KONTAKTA OSS

BirdLife Sverige
E-post: info@birdlife.se
Telefon: 0485-444 40, telefontid mån-fre 09:00-12.00 
Postadress: Stenhusa Gård, Lilla Brunneby 106, 386 62 Mörbylånga

Medlemsfrågor (adressändring m.m.)
Telefon: 0485-444 40
E-post: medlem@birdlife.se

Press
Niklas Aronsson, presskontakter och redaktör Vår Fågelvärld

Telefon: 073-915 60 99
ÖVRIGA VERKSAMHETER

Naturbokhandeln

Telefon: 0485-44440
E-post:
info@naturbokhandeln.se

AviFauna Naturresor
Telefon: 0485-44440
E-post:
admin@avifauna.se

Ottenby fågelstation
Telefon: 0485-661093
E-post:
ottenby@ottenby.se

naturum Ottenby
Telefon: 0485-661200
E-post:
naturum@ottenby.se
 
REGIONALFÖRENINGAR