Pressinformation

Nyhetsrum

BirdLife Sverige har ett nyhetsrum där vi publicerar våra pressmeddelanden och nyheter av vikt för media.

Besök BirdLife Sveriges nyhetsrum

 

RSS Publicerade pressmeddelande
  • AviFauna Naturresor får nya erfarna ägare 2 juni, 2020
    Efter 35 år under BirdLife Sveriges ägarskap får AviFauna Naturresor nya ägare. Våren med Coronakrisen och reserestriktioner har påverkat resebyråns verksamhet och istället för att skjuta till kapital från föreningen togs ett beslut att avyttra AviFauna. Nya ägare från den 1 juni blir Anders Laurin, Erik Hirschfeld och Nils Andersson.
  • Falsterbo Birdshow satsar på barnen när fågelmässa ställs in på grund av covid-19 26 maj, 2020
    ​En extra dag till barnen blir det när Falsterbo Birdshow ställs in. De naturpedagogiska dagarna som föregår fågelmässan är ett mycket uppskattat evenemang som genom åren har gett tusentals skolbarn möjligheten att få komma naturen nära och lära sig mer.
  • Natur till folket, ett projekt i corona-tider 19 maj, 2020
    Filmer om fåglar, gråsuggor, natur och andra djur - här kommer en serie med filmer för alla, men speciellt tillägnat dem som inte kan ta sig ut i naturen för tillfället. Här förenas olika projekt och organisationer i samma mål; att skänka upplevelser till de som inte kan njuta av naturen och djuren på samma […]

Logga

Klicka här för att ladda ned presskit (kommer inom kort)

 

Niklas Aronsson

Niklas Aronsson

Redaktör Vår Fågelvärld

Niklas Aronsson är expert på fåglar och svarar på frågor från pressen gällande fåglar och fågelskydd. Niklas är en ofta anlitad expert när det gäller fågelfrågor som behöver kommenteras i radio/tv. 

 

niklas.aronsson@birdlife.se

+46 739 156 099

Stina Rigbäck

Stina Rigbäck

Kommunikationsansvarig

Stina Rigbäck svarar på frågor gällande föreningen, organisatoriska ärenden, pågående event, sociala medier och pressmeddelanden om ingen annan kontakt står med som ansvarig.

 

stina.rigback@birdlife.se

+46 485 160 903

+46 708 554 757