Dags för riksmästerskapet i tomtskådning!

Bengt Strid, grundaren av Klubb Tomt 100, inbjuder till Riksmästerskap i tomtskådning. Så här skriver Bengt: ”Alla hälsas välkomna att delta i anrika Riksmästerskapet i tomtskådning som går av stapeln för 18:e gången lördag den 12 september! Som alltid en efterlängtad högtidsstund för alla tomtskådare den andra lördagen i september.

All info om riksmästerskapet hittar du under Riksmästerskap på Klubb Tomt 100:s hemsida https://geddeholmnatur.se/klubbtomt100/. Där finns Riksmästerskapsguiden, regler och formulär för rapportering av ditt resultat.

Klubb Tomt 100 har inte längre någon egen sida i Artportalen. Förhoppningsvis återstår den någon gång. Fortsätt därför att använda Klubb Tomt 100 som projekt (som det heter i Artportalen, vilket motsvarar Svalans syfte) för din tomtskådning när du lägger in observationer i Artportalen.

Eftersom ett antal e-postadresser föråldras varje år nås bara ca hälften av alla tomtskådare som ligger på min KT1-sida https://geddeholmnatur.se/klubbtomt100/ av detta utskick, tipsa därför gärna dina tomtskådarkompisar om RM:et. Skicka info till mig om du ligger med på medlemslistan på min KT1-sida och vill uppdatera din info.

Bjud in dina kompisar att delta i RM:et, sporra dina tomtskådarkompisar att ställa upp på sina tomter, informera lokal press, radio och TV, skriv om RM:et på Facebook och Twitter, kostuppladda både dig själv och fåglarna, kör hårt och ha så kul! Låt oss hoppas att vi slår fjolårets 71 tomter med 130 skådare! Antalet tomtskådare vid fjolårets RM var det högsta någonsin.”

/Lycka till!

Bengt

———————————————————-

Bengt Stridh, Gäddeholm 73, 725 97 Västerås

021-522 58

070-532 30 67 (mobil)

stridh.bengt@telia.com

https://bengts.blogg.viivilla.se/

Grundare av Klubb Tomt 100, https://geddeholmnatur.se/klubbtomt100/

Gilla gärna