Sökes; volontärer till Falsterbo Bird Show 3-6 september

Falsterbo Bird Show behöver volontärer som kan hjälpa till att genomföra evenemanget. I första hand behövs närboende som vill hjälpa till under en eller flera av de fyra dagarna evenemanget genomförs.

Under torsdagen och fredagen genomförs ett naturpedagogiskt barn- och ungdomsprogram. Fler än 500 barn från kommer då på besök från sydvästra Skånes kommuner. För att bemanna programmets olika stationer behövs ett antal volontärer. Vidare behövs volontärer under själva mässan, som startar 12.00 fredagen den 4:e och pågår till söndagen den 6:e klockan 16:00 till exempelvis kassor, parkering, stab osv.

Vill du hjälpa till att göra en ideell insats så hör av dig till Anders Lundquist, volontäransvarig för FBS. Om du är intresserad så kommer du att ha möjlighet att delta under en informationsdag den lördagen den 1:a augusti vid Falsterbo fyr.

Har du frågor eller vill anmäla ditt intresse hör av dig på telefon eller via e-post till Anders Lundquist, 0485-444 480485-444 48, alt@birdlife.se. Hör av dig snarast men senast den 25 juli.

Anette Strand SOF-BirdLife, Lars Sundlöf Skånes OF och Anders Lundquist SOF-BirdLife.

Gilla gärna