BirdLife Sverige visar evenemang från hela Sveriges föreningar och klubbar.
Vänligen dubbelkolla alltid hos arrangören för eventuella uppdateringar/avbokningar.
Länksamling till våra regionala och lokala föreningar

 

Laddar Evenemang

Fåglar, natur och kultur i Kenya – Björn Malmhagen – Skånes Ornitologiska Förening

13 november, 2023 kl. 19:00 - 13 november, 2023 kl. 20:30

Kenya är känt för sin rika kulturella mångfald, vackra och omväxlande landskap och inte minst sitt imponerande djur- och fågelliv. Världsberömda Maasai Mara med sina vidsträckta grässlätter och enorma djurliv lockar turister från hela världen, men det finns mängder av ytterligare pärlor i detta Östafrikas centrum. Totalt har det observerats nära 1 100 arter fåglar och över 400 arter däggdjur i landet så faunan är minst sagt rik!

Björn har besökt Kenya vid 3 olika tillfällen och rest runt i större delen av landet för att besöka de stora och populära nationalparkerna men besök har även gjorts till flera områden som sällan lockar turister. Föredraget kommer att ta med lyssnaren på en resa genom detta fantastiska land och spegla allt från fåglar, däggdjur, natur och människor.

Föredraget börjar kl 19:00 i Blå Hallen på Ekologihuset i Lund. Endast insläpp genom huvudingången mot Sölvegatan senast kl 19.15.

För att möjliggöra för dem som inte kan komma till Ekologihuset kommer vi även att sända föredragen digitalt via Zoom med denna länk https://lu-se.zoom.us/j/68003855114. Genom att klicka på länken kan man koppla upp sig till föredraget via sin dator, läsplatta eller mobil, se föredraget och höra föredragshållaren. Läs mer nedan. OBS! Länken till själva föredraget skall användas först strax före föredraget.

Detaljer

  • Kategori(er): Götaland, Skåne
  • Börjar: 13 november, 2023 vid 19:00
  • Slutar: 13 november, 2023 vid 20:30
  • Pris:

Plats

  • Plats:
  • Adress:
  • Stad: ,